Podcast 4x15 – pytania
Rozpoczęliśmy przygotowania do nagrania kolejnego odcinka czwartego sezonu podcastu RealMadryt.pl. Ponownie zbieramy pytania od użytkowników przed kolejną publikacją.
Fot. Gouda
W poprzednich sezonach prosiliśmy o pytania od użytkowników w dziale Café Bernabéu, jednak obecnie najciekawsze tematy zbierzemy z komentarzy zamieszczonych bezpośrednio pod tym artykułem. Dzięki temu możliwość zadania pytania będzie bardziej dostępna, a najlepsze z nich mogą być „nagrodzone” aprobatą innych użytkowników w postaci lajków.
W planowanym na dzisiaj podcaście planujemy zająć się następującymi tematami:
- wygrana z Liverpoolem
- co z lewą obroną pod nieobecność Mendy'ego i Alaby?
- afera Negreiry a sprawa La Ligi
- najbliższe spotkania w lidze i Pucharze Króla
Jeśli macie konkretne pytania w tych kwestiach lub widzicie inne ważne sprawy do omówienia, zapraszamy do zadawania pytań. Nagranie podcastu planowane jest dziś w godzinach popołudniowych, ale im później zadacie pytanie, tym mniejsze szanse, że zostanie ono zauważone i wybrane z dostępnej puli. Mile widziane są także pytania z serii Café na ławę, czyli takie, na które odpowiedź będzie bardzo krótka: tak lub nie, A lub B, Jude Bellingham lub Enzo Fernández i tak dalej.
W związku z tym, że najbliższe okienko transferowe otworzy się za kilka miesięcy, a do tego czasu Real Madryt rozegra mnóstwo spotkań, prosimy o wstrzymanie się z poruszaniem tematów budowy kadry na kolejny sezon. Na razie planujemy skupić się na tematach bieżących.
Wcześniejsze odcinki naszego podcastu można znaleźć tutaj. Domyślnie podcast jest publikowany na portalu Soundcloud. Nasz podcast można znaleźć także na Spotify, iTunes czy Podcasty Google.
Wyłącz AdBlocka, żeby zobaczyć pełną treść artykułu.
Reklamy są jedyną formą, jaka pozwala nam utrzymywać portal, płacić za serwery czy wykorzystywanie zdjęć, by codziennie dostarczyć Ci sporą porcję informacji o Realu Madryt. Dlatego prosimy Cię o wyłączenie AdBlocka, jeśli w pełni chcesz cieszyć się możliwościami nowej strony i korzystać z naszej pracy. Gracias!
Komentarze