Znamy menu na dziś
Co zjedzą włodarze klubów?
Już dziś o godzinie 14:00 w restauracji Zaranda usytuowanej w hotelu Hilton Sa Torre na Majorce odbędzie się uroczyste spotkanie przedstawicieli klubów RCD Mallorca i Realu Madryt. Gospodarzy reprezentować będą Jaume Cladera, Llorenç Serra Ferrer, Miquel Coca, Biel Cerdà i Utz Claassen, natomiast gości Florentino Pérez, Fernando Fernández Tapias, Eduardo Fernández de Blas, Nicolás Martín-Sanz i José María Yustas. Tymczasem oficjalna strona klubu z Balearów wyjawiła wczoraj jakie menu zaprezentuje gościom szef kuchni, Fernando Pérez Arellano.
Przystawka powitalna
Ser Mahón z dodatkiem sosu z dyni
Potrawka z dzikich grzybów, wołowina i krewetki
Parmentier z boczkiem i czarnymi truflami
Ryba Cap Roig z chrupiącymi łuskami oraz małże z sosem velouté i pastą curry
Wieprzowina po iberyjsku z papryką
Jogurt z musli i owocami
Crème brûlée z wanilią i dodatkiem czerwonych owoców
Wyłącz AdBlocka, żeby zobaczyć pełną treść artykułu.
Reklamy są jedyną formą, jaka pozwala nam utrzymywać portal, płacić za serwery czy wykorzystywanie zdjęć, by codziennie dostarczyć Ci sporą porcję informacji o Realu Madryt. Dlatego prosimy Cię o wyłączenie AdBlocka, jeśli w pełni chcesz cieszyć się możliwościami nowej strony i korzystać z naszej pracy. Gracias!
Komentarze